Vidste du... - at lønnen er opbygget af forskellige elementer, afhængig af stillingen og ansættelsesstedet. Udover grundlønnen kan der være tilknyttet et eller flere tillæg. Kontakt www.pk.gl for mere information.
  [Vis næste]  [Vis alle]
Grønlands Sygeplejerskeorganisation
Peqqissaasut Kattuffiat er en faglig organisation, der har til formål at samle Grønlands sygeplejersker og radiografer til varetagelse af faglige, -løn, -ansættelsesmæssige og organisatoriske interesser og at fremme et godt kollegialt sammenhold.
Læs mere

Oversigt over ansættelsessteder I Grønland


Klik på kortet over Grønland for at forstørre det.

Autorisation

Grønlandsk miniparlør & ordbog
2. udgave af Dansk-Grønlandsk, Grønlandsk-Dansk miniparlør & ordbog for læger og andet sundhedspersonale er udkommet. Den er opdelt i afsnit om grammatik, sundhedsvæsenet, medicinske forhold, almene forhold samt ordbog.

Bogen er på 264 sider . Den koster kr. 150 og sendes portofrit i Danmark og Grønland. Den kan bestilles hos forfatteren:

Ole Greisen, Klostermarken 44, 9000 Aalborg, e-mail: olegreisen@mail1.stofanet.dk, ved indbetaling på giro 8059047 eller ved fremsendelse af check på beløbet.Stillinger og CV-match
På Job & Uddannelse kan du altid se alle ledige stillinger i Grønland, samt oprette dit CV og få tilsendt en SMS eller e-mail når der er nye job som matcher din profil.
Læs mere

Sundhedsfremmende arbejde i sundhedsplejen Nuuk
I Juli 2004 realiserede jeg drømmen om at rejse til Grønland med min familie. Jeg havde netop fået mit eksamensbevis fra diplomstudiet til sundhedsplejerske fra JCVU.
Læs mere

Stik fingeren i sneen
I Grønland uddannes ikke tilstrækkeligt med sygeplejersker og læger til det grønlandske sundhedsvæsen. Det giver danske sygeplejersker mulighed for at opleve en anden måde at arbejde på i en anden kultur og med andre udfordringer end dem, den danske hverdag tilbyder.
Læs mere

Overenskomster og aftaler
Overenskomster og aftaler kan ses på Grønlands Hjemmestyres hjemmeside www.nanoq.gl - klik "Læs mere"herunder for at åbne siden.
Læs mere


Afstemning:
Har du tidligere arbejdet i Grønland?
Ja
Nej
Nej, men har overvejet detSynergi

Nyhedsbrev arkiv
 
Job i Grønland:
Ændring af ansættelsessted
Om at arbejde i det grønla...
Links
Artikler fra sygeplejerske...
Værd at vide inden du rejs...
Job i Grønland
    Ansat i Grønland
Værdier i sundhedsarbejdet...
Artikler fra Sygeplejersken
 
Kalender Oktober 2014
<< Sept. Nov. >>
Kurser & Uddannelse
International
Debat-emner
Job i Grønland (4 indlæg)
Nyeste debatindlæg: 6. maj 03